Gå til innholdet

Innendørs solskjerming

Innendørs solskjerming kommer i mange forskjellige typer, og her er en kort beskrivelse av noen av dem:

  1. Rullegardiner: Rullegardiner består av en enkel rullemekanisme og en bredt utvalg av stoffvalg. De er enkle å bruke og gir et minimalistisk utseende som passer til alle slags interiør. En populær funksjon er Powerview, som lar deg styre rullegardinene med en fjernkontroll eller smarttelefon.

  2. Plisségardiner: Plisségardiner er laget av stoff som er brettet i små folder som danner en vifteform. De gir en elegant og moderne look og er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og stiler. Plisségardiner kan også utstyres med Powerview-teknologi for ekstra bekvemmelighet.

  3. Duette gardiner: Duette gardiner er laget av to lag stoff som er brettet i små folder, og gir god isolasjon mot både varme og kulde. De gir også en god lyskontroll, og er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og stiler. Powerview-teknologi kan også legges til for ekstra bekvemmelighet.

  4. Silhouette gardiner: Silhouette gardiner består av mykt, gjennomsiktig stoff som filtrerer sollyset og gir privatliv. De er laget av to lag stoff med gjennomsiktige horisontale striper og en tynn vertikal lamell i midten. Silhouette gardiner er elegante og stilige, og kan også utstyres med Powerview-teknologi.

  5. Facette gardiner: Facette gardiner er laget av to lag stoff med horisontale striper som filtrerer sollyset. De gir en balanse mellom lyskontroll og privatliv, og er tilgjengelige i ulike farger og stiler. Facette gardiner kan også utstyres med Powerview-teknologi for å gjøre livet enklere.

  6. Liftgardiner: Liftgardiner er laget av et enkelt lag med stoff som heves og senkes ved hjelp av en snor. De er tilgjengelige i ulike stofftyper og farger, og gir en enkel og funksjonell løsning for lyskontroll og privatliv. Powerview-teknologi kan også legges til for ekstra bekvemmelighet.

  7. Panelgardiner: Panelgardiner består av store vertikale paneler som kan skyves i forskjellige retninger for å kontrollere lysinntaket og gi privatliv. De gir et moderne og elegant utseende og er tilgjengelige i ulike stofftyper og farger. Powerview-teknologi kan også legges til for ekstra bekvemmelighet.

  8. Twistgardiner: Twistgardiner består av to lag stoff som er vevd sammen for å gi et tredimensjonalt utseende. De kan justeres for å kontrollere lysinntaket og gi privatliv. Twistgardiner gir et moderne og elegant utseende og er tilgjengelige i ulike stofftyper og farger. Powerview-teknologi kan også legges til for ekstra bekvemmelighet.

Adresse
Pb 332, 1702 Sarpsborg, Torggata 3, 1707 Sarpsborg
Telefon
69133650
E-postadresse
trygve@monstad.as
Foretaksregisteret
929139291
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business