Gå til innholdet

Kvalitet

Sengetøy kommer i ulike kvaliteter som kan variere avhengig av stofftype, trådtetthet, vekt og behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste sengetøykvalitetene:

  1. Bomull: Bomull er en vanlig stofftype for sengetøy og er kjent for å være myk og pustende. Bomull kommer i ulike trådtettheter, og jo høyere trådtetthet, jo mykere og mer holdbart blir sengetøyet.

  2. Egyptisk bomull: Egyptisk bomull er en spesiell type bomull som er kjent for sin høye kvalitet og luksuriøse følelse. Det er produsert i Egypt og er kjent for å ha en høyere trådtetthet enn vanlig bomull.

  3. Sateng: Sateng er en stofftype som er vevd på en spesiell måte for å gi en myk og glatt følelse. Satengsengetøy kan være laget av bomull, silke eller syntetiske stoffer og har vanligvis en høy trådtetthet.

  4. Flanell: Flanell er et mykt og varmt stoff som er ideelt for kjølige vinterkvelder. Det er vanligvis laget av bomull og har en myk, børstet overflate.

  5. Lin: Lin er en stofftype som er kjent for sin holdbarhet og pusteevne. Lin er også et naturlig antimikrobielt stoff som kan være gunstig for personer med allergier eller hudproblemer.

Når du velger sengetøy, er det viktig å ta hensyn til din personlige preferanse og behov. En god natts søvn kan ha stor innvirkning på helsen og velvære, og sengetøyet spiller en stor rolle i dette. Derfor bør du være nøye når du velger sengetøy, og velge en kvalitet som passer dine preferanser og behov. Høyere kvalitet sengetøy vil vanligvis være mer holdbare og gi en bedre natts søvn.

Adresse
Pb 332, 1702 Sarpsborg, Torggata 3, 1707 Sarpsborg
Telefon
69133650
E-postadresse
trygve@monstad.as
Foretaksregisteret
929139291
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business