KIRSCH

Kirsch har et bredt utvalg innen solskjerming og gardinoppheng. Vi har lang erfaring med Kirsch gardinoppheng. Deres produktbredde gjør at den aller mest kresne finner det den ønsker!

Våre medarbeidere er behjelpelig med å finne gode løsninger. Vi utfører befaring og montering i Østfold og Follo. Gardinskinner og solskjerming tilpasses forskjellige løsninger.  

 
KIRSCH LIFTGARDINER 

Kirsch liftgardiner demper lyset og skjermer for direkte sol og innsyn. Samtidig gir Kirsch liftgardin en mer tekstilfølelse i rommet. Liftgardin Pearl betjenes med kulekjede og liftgardin Nova med snortrekk.

KIRSCH PLISSÉGARDIN 
Bortsett fra at Kirsch plisségardin er en vakker innredning, skjermer den av og gir hjemmet en privat atmosfære. Dessuten hjelper en plisségardin til å holde rommet svalere de dagene solen står på.
 
KIRSCH LAMELLGARDINER
En lamellgardin er en fleksibel avskjerming, like utmerket for store, høye vinduspartier som for mindre. De vertikale lamellene vinkles enkelt åpent eller lukket, avhengig av hvor mye du vil skjerme av. Vil du åpne helt, vinkler du først lamellene åpne og trekker så lamellene samlet til siden ved å dra i snortrekket.
 
KIRSCH ALUMINIUMSPERSIENNER

En aluminiumpersienne er en fleksibel, lett og kompakt avskjerming, utmerket i vindu som du daglig skjermer for og åpner opp.

Du velger selv om du montere alumiuniumpersiennen på vegg eller i tak.

 
KIRSCH RULLEGARDIN
Kirsch Screen rullegardiner filtrerer lyset og stenger ute direkte sollys som gjør at rullegardinen egner seg utmerket i rom der du gjerne beholder utsikt og dagslys. Samtidig får du en behageligere temperatur i rommet.
 
KIRSCH GARDINSTENGER
Kirsch gardinstenger finnes i ulike lengder, tykkelser, farger og former - alt for at du skal kunne finne akkurat din favoritt som passer til ditt vindu. Og for å gjøre det enkelt for deg har vi delt inn stengene etter stil eller funksjon.
 
KIRSCH PRECISLY
Precisely er en kolleksjon med vakre, tidløse gardinstenger i både klassisk og moderne former. Det fantastiske med Presicely er at du selv velger hvordan din gardinstang skal se ut og hvilke mål som passer deg. Du kombinerer fritt mellom ulike farger, dimensjoner og material for å skape ditt design.
 
KIRSCH GARDINSKINNER
Glydea-skinnen fra Somfy er en motorisert sofistikert skinne for middels tunge til tunge gardinoppsett. Du styrer gardinen eller draperiet ved hjelp av fjernkontroll, veggkontakt eller touch motion som innebærer at motoren setter i gang når du drar i gardinen.
 
Kirsch Flexi er nettopp som det lyder. Et fleksibelt system for kreativ og stilig montering av gardiner, romdeling eller avskjerming med tekstiler. Flexi-skinnen kan brukes enten som skinne eller stang, og du kan enkelt variere stiluttrykket med ulike tekstiler. Du kan enten sy egne gardiner eller bruke et av de mange ferdigsydde gardinene som finnes i butikken.
 
Vision-skinnen er en kraftig skinne som passer for middels tunge stoffer. Vision-skinnen er helt og holdent et målbestilt produkt. Skinnen har ulike glidere avhengig av hvilken effekt og funksjon du vil ha. Du velger også feste etter ønskelig funksjon. Vision-skinnen kan monteres i tak, på vegg og med takpendel i tilfelle du ønsker en fritthengende skinne med luft mellom skinne og tak. Vision-skinnen kan bues uten skjøt. En takmontert Vision-skinne i trendy antrasitt grå, kombinert med våre glidere for swingbånd sammen med et vakkert stoff gir et pent, vågalt utseende, og passer også bra som romdeler. Rommet får en helt annen karakter.
 

Elite-skinnen er en påkostet skinne med kvalitet; skinnen tåler tyngre oppheng til tross for sitt slanke design. Skinnen finnes i både faste og målbestilte lengder.

Elite-skinnen kan monteres med diskré fester i både tak og på vegg. Elite-skinnen er ikke begrenset til én plassering, men kan plasseres nesten hvor som helst. En målbestilt Elite-skinne kan man både vinkelbøye og rundbøye, samt at en Elite-skinne i faste mål kan brukes i hjørner for å  komme til i kriker og kroker. Dessuten fungerer skinnen utmerket både som dusjskinne og bildelist. For å brukes som bildelist monteres skinnen langs veggen, og deretter henges bildeglidere på.

Sky-skinnen er en skinne som passer for lette og middels tunge gardinoppheng, og er helt og holdent et målbestilt produkt. Skinnen har ulike glidere avhengig av hvilken effekt og funksjon du vil ha. Sky-skinnen kan monteres i tak og på vegg. Skinnen er optimal som for eksempel romdeler på grunn av det skjulte takfestet. Sky-skinnen kan bues uten skjøt, og fås med snortrekk noe som gjør bruken av skinnen unik.
 

U-skinnen er en populær og diskrè skinne som passer utmerket til lettere gardiner. Skinnen finnes i både faste mål, og som måltilpasset.

U-skinnen kan plasseres hvor som helst. Med vinkelen som skjøtes med skjøtepinnen kommer du enkelt til i hjørner. U-skinnens største fordel er nok at den kan monteres rett i taket uten holdere eller beslag.U-skinnen finnes i hvit og aluminium og maks bredde avhenger av om skinnen er måltilpasset eller ikke.