Luxaflex

 

Våre kunderådgivere kan reise ut på befaring. De medbringer vareprøver , tar mål og søker å finne helhetlige løsninger tilpasset kundens behov.

Tjenestene kan leveres i Østfold, Follo og Oslo. Vi kan tilby gratis befaring i Sarpsborg, Rakkestad, Fredrikstad, Moss og Halden! 

Se underliggende:
                                  

 


Luxaflex® Silhouette® er en eksklusiv gardin for deg som krever moderne fleksibilitet og en følelse av luksus i hjemmet ditt. Nyskapende Luxaflex Silhouette bygger nemlig på en genial konstruksjon av mykt roterende tekstillameller mellom to svakt gjennomskinnelige vev.Luxaflex® Facette® er gardinen for deg som vil kunne regulere innsyn og lysinnslipp samtidig som du vil gi rommet eleganse og personlig stil. Smakfulle Luxaflex Facette balanserer nemlig avskjerming og lys, når som helst på døgnet.


Luxaflex® Duette® finnes i hundrevis forskjellige vev som gjør det mulig å kombinere strukturer, farger og plissébredder slik at du får akkurat den gardinen som gjør hjemmet ditt til noe spesielt. Luxaflex Duette har i sin konstruksjon skjulte snorer, plassert mellom de to vevlagene, som gir gardinen et stilrent uttrykk i vinduet.


Luxaflex liftgardin er en eksklusiv kolleksjon for deg som favoriserer små vakre detaljer. Ekstra luksuriøs blir den om du velger foret gardin som gir tyngde og substans til helhetsinntrykket. Velger du dessuten et tett stoff fungerer den utmerket som mørkleggingsgardin.


Luxaflex lamellgardiner kombinerer funksjonelt solbeskyttelse med dekorasjon og gir de store vinduspartiene, som vi i dag ser i mange moderne hjem, en herlig tekstilfølelse. Lyset regulerer du ved å vri de loddrette lamellene, som kan stilles inn helt presist, slik at kun ønsket lys slipper inn.


 

Luxaflex panelgardiner gir vinduet en spennende innramming og fleksibel avskjerming, både for sol og innsyn, i store vinduspartier og verandadører ettersom panelene kan dras frem og tilbake og plasseres der de gjør mest nytte akkurat da. Dessuten kan gardinene parkeres bak hverandre i fratrukket tilstand.


Med Luxaflex persienne kan du på en fleksibel og effektfull måte skjerme sollys. De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. 


Luxaflex plisségardin er mulighetenes gardin som med sine stramme linjer og myke vev gir vinduet karakter på en vakker måte. Den store kolleksjonen gjør det til en fornøyelse å gå på jakt etter akkurat det vevet og fargen som passer hjemmet ditt.


Luxaflex® Twist™ rullegardin er en moderne og stilren gardin som passer ethvert vindu og enhver utsikt. Gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vevsegment. Resultatet blir et vakkert og varierende lysinnslipp som du selv regulerer for å skape en behagelig følelse innendørs.