Green Apple

Ellen Lind grunnla Green Apple i Norge i 1975. Selskapet samarbeider tett med utenlandske tekstilprodusenter for å utvikle egne kolleksjoner som passer til det norske markedet. Green Apple tilbyr et variert utvalg av helhetlige kolleksjoner med koordinerte farger, som inkluderer ulike materialer og strukturer som sateng, velour og broderier. Disse kolleksjonene bærer Green Apple-logoen.

 

Få en følelse av luksus og kvalitet med Green Apples Indira-kolleksjon. Laget av utsøkt ull/look-materiale, er denne kolleksjonen en perfekt match for å skape et sofistikert og elegant hjem. Med en prisklasse på H, er Indira-kolleksjonen tilgjengelig for et bredt spekter av kunder.

Indira-kolleksjonen passer til en rekke dekorative elementer, inkludert pynteputer i rektangel og kvadrat-formater, samt forskjellige typer liftgardiner som soft fold uten spiler, hard fold med spiler, og ulike typer gardinhøyder som blyantfold, wavefold, viftefold, gruppefold, stangbånd og stålmaljer.

Oppgrader hjemmet ditt med Green Apples Indira-kolleksjon og skap et varmt og koselig miljø med et snev av luksus.

 

Skap en stilfull og elegant atmosfære i hjemmet ditt med Green Apples Omarstripe-kolleksjon. Med en eksklusiv sammensetning av ull/look-materiale, gir denne kolleksjonen en luksuriøs følelse og er tilgjengelig til en prisklasse H.

Med sin allsidighet passer Omarstripe-kolleksjonen til en rekke dekorative elementer, inkludert pynteputer i rektangel og kvadrat-format, samt ulike typer liftgardiner, som roll-up, soft fold uten spiler og hard fold med spiler. Du kan også velge mellom ulike gardinhøyder som blyantfold, wavefold, viftefold, gruppefold, stangbånd og stålmaljer.

Omarstripe-kolleksjonen fra Green Apple vil definitivt gi hjemmet ditt et sofistikert preg og en touch av eksklusivitet. Med sine rene linjer og tidløse design, vil kolleksjonen være et perfekt valg for å oppnå en elegant og stilfull atmosfære i hjemmet ditt.