Pynteputer

 
Vi syr dine pynteputer etter egne ønske. Leveringstid 3-4 uker.
 
I vår butikk  i Sarpsborg finner du kolleksjonsbøker med mange eksklusive stoffer i alle prisklasser. 
 
Produkteksempler nedenfor, kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon og flere kolleksjoner på telefon 69133650 eller pr mail: trygve@monstad.as 
 

 Green Apples Omarstripe-kolleksjon

Opplev en følelse av luksus og eleganse med dette nydelige tekstilet. Med en spesielt tykk kvalitet og en blanding av 58% viskose, 25% lin og 17% bomull, gir dette tekstilet en unik følelse og skaper en varm og personlig atmosfære. Stoffbredde passer til enkel bredde.

Dette tekstilet passer perfekt til liftgardiner og puter i hyttemiljøet, og kan enkelt kombineres med andre materialer, som ull og lin, for å skape en komplett stil. Med sin allsidighet og høye kvalitet, vil dette tekstilet gi hjemmet ditt en følelse av luksus og eleganse.

Legg til dette tekstilet i hjemmet ditt for å gi en touch av eksklusivitet og komfort. Med sin spesielle tykkelse og unike sammensetning, vil tekstilet gi en lun og koselig atmosfære som passer perfekt til innemiljøet. Enten det er til pynt eller funksjon, vil dette tekstilet gi en varm og personlig atmosfære i rommet ditt.

 

Beige blå
Beige rød
Beige lys blå
 
 
Green Apples Indira-kolleksjon
 

Få en følelse av varme og komfort med dette nydelige tekstilet som har en spesielt tykk kvalitet. Den unike blandingen av materialer, som inkluderer 36% bomull, 24% ull, 3% alpakka, 27% akryl og mer, gir en personlig atmosfære og gir en perfekt match for liftgardiner og puter i hyttemiljø.

Med en stoffbredde som passer for enkel bredde, kan dette tekstilet kombineres med ullstoffer og lin for å skape en koselig og avslappet atmosfære. Det er perfekt for å skape en varm og innbydende hyttefølelse i hjemmet ditt.

Oppgrader hjemmet ditt med dette tekstilet som vil gi en følelse av ro og avslapning i rommet. Enten det er til pynt eller funksjon, vil dette tekstilet gi en varm og koselig atmosfære i innemiljøet ditt.

 
Beige brun
Beige orange
Beige turkis