Pagunette

PAGUNETTE - stort og bredt sortiment i metervare til gardin.

Pagunette AS ble etablert i Slagelse i 1960 og er i dag en av skandinaviasledende tilbydere av kvalitetstekstiler til privat og offentlig miljø. I alle år har vi arbeidet på å være den foretrukne samarbeidspartner for våre kunder i hele skandinavia. 

I 2014 solgte de daværende eierne, søskenparet Carsten Sørensen og Helle Vendal til Michael Mosegaard og Morten Hübner. Makkerparet vil arbeide for opprettholde virksomhetens nåværende posisjon i markedet, samt utvikle og styrke fokus på prosjektmarkedet.

Pagunette dekker en rekke brands:

DELIUS - Europas førende og eldste produsent av kvalitetstekstiler til virksomheter. Familien Delius har nå i 9 generasjoner produsert, innovert og utviklet en global tekstilvirksomhet og er kjent som en effektiv og profesjonell handelspartner. Tekstiler med intelligente egenskaper som foretrekkes til offentlig miljø, hotell og helsesektoren.

 ILIV: Det engelske merket ILIV startet som en designstudents ønske om å påvirke det tradisjonelle boligtekstil-markedet, og endte opp som et av Europas ledende merker innen eksklusive og vakre boligtekstiler. 

 CHRISTY: Christy ble etablert i 1850 med oppfinnelsen av håndkleet, som vi kjenner det i dag. Ved å bruke nye garnteknologier, som Hygro Cotton, og ved å stadig produserer nye trend-designs sikrer de å forsette med å fornye merket.

 Vi ønsker til enhver tid å kunne imøtekomme kundens behov. Derfor velger vi hele tiden de viktigste innredningstrender, så vi kan være i forkant med design og produktutvikling.