Kirsch

 

Kirsch har et bredt utvalg innen solskjerming og gardinoppheng. Vi har lang erfaring med Kirsch gardinoppheng. Deres produktbredde gjør at den aller mest kresne finner det den ønsker!

Våre medarbeidere er behjelpelig med å finne gode løsninger. Vi utfører befaring og montering i Østfold og Follo. Gardinskinner og solskjerming tilpasses forskjellige løsninger. Klikk på kategoriene for å se Kirsch´s flotte utvalg som vi leverer!   

 
 
Kirsch gardinstenger finnes i ulike lengder, tykkelser, farger og former - alt for at du skal kunne finne akkurat din favoritt som passer til ditt vindu. Og for å gjøre det enkelt for deg har vi delt inn stengene etter stil eller funksjon.
 
 
 
Klikk på linken for gå gjennom Kirsch sitt store utvalg av gardinskinner. Kontakt oss for gjerne for råd og veiledning slik at du finner riktig produkt for bestilling.
Kirsch Flexi er nettopp som det lyder. Et fleksibelt system for kreativ og stilig montering av gardiner, romdeling eller avskjerming med tekstiler. Flexi-skinnen kan brukes enten som skinne eller stang, og du kan enkelt variere stiluttrykket med ulike tekstiler. Du kan enten sy egne gardiner eller bruke et av de mange ferdigsydde gardinene som finnes i butikken.
 
 
 

Elite-skinnen er en påkostet skinne med kvalitet; skinnen tåler tyngre oppheng til tross for sitt slanke design. Skinnen finnes i både faste og målbestilte lengder.

Elite-skinnen kan monteres med diskré fester i både tak og på vegg. Elite-skinnen er ikke begrenset til én plassering, men kan plasseres nesten hvor som helst. En målbestilt Elite-skinne kan man både vinkelbøye og rundbøye, samt at en Elite-skinne i faste mål kan brukes i hjørner for å  komme til i kriker og kroker. Dessuten fungerer skinnen utmerket både som dusjskinne og bildelist. For å brukes som bildelist monteres skinnen langs veggen, og deretter henges bildeglidere på.

U-skinnen er en populær og diskrè skinne som passer utmerket til lettere gardiner. Skinnen finnes i både faste mål, og som måltilpasset.

U-skinnen kan plasseres hvor som helst. Med vinkelen som skjøtes med skjøtepinnen kommer du enkelt til i hjørner. U-skinnens største fordel er nok at den kan monteres rett i taket uten holdere eller beslag.U-skinnen finnes i hvit og aluminium og maks bredde avhenger av om skinnen er måltilpasset eller ikke.

TILBEHØR

Klikk på linken for gå gjennom Kirsch sitt store utvalg av bånd, hengere, holdere, maljer, kroker, ringer, omtak og skjøtedeler. Kontakt oss for gjerne for råd og veiledning slik at du finner riktig produkt for bestilling.