Luxaflex

 

 
I vår forretning finner du flere demonstrasjoner på ulik solskjerming. Vi tilpasser disse etter ønske og monterer etter bestilling.
 
Våre kunderådgivere kan reise ut på befaring. De kan gi råd, medbringe vareprøver, tar mål og søker å finne helhetlige løsninger.
 
Tjenestene kan leveres i Østfold, Follo og Oslo. Vi kan tilby gratis befaring i Sarpsborg, Rakkestad, Fredrikstad, Moss og Halden! 
 
Vi leverer våre tjenester til et av markedets beste priser til enhver tid!
 
Klikk på linkene for å få det siste fra Luxaflex sitt produktutvalg!  

                                  

 Silhouette gardiner

 

Luxaflex® Silhouette® er en eksklusiv gardin for deg som krever moderne fleksibilitet og en følelse av luksus i hjemmet ditt. Nyskapende Luxaflex Silhouette bygger nemlig på en genial konstruksjon av mykt roterende tekstillameller mellom to svakt gjennomskinnelige vev.


Facette gardiner

Luxaflex® Facette® er gardinen for deg som vil kunne regulere innsyn og lysinnslipp samtidig som du vil gi rommet eleganse og personlig stil. Smakfulle Luxaflex Facette balanserer nemlig avskjerming og lys, når som helst på døgnet.

 

Duette gardiner

Luxaflex® Duette® finnes i hundrevis forskjellige vev som gjør det mulig å kombinere strukturer, farger og plissébredder slik at du får akkurat den gardinen som gjør hjemmet ditt til noe spesielt. Luxaflex Duette har i sin konstruksjon skjulte snorer, plassert mellom de to vevlagene, som gir gardinen et stilrent uttrykk i vinduet.

 

Liftgardiner

Luxaflex liftgardin er en eksklusiv kolleksjon for deg som favoriserer små vakre detaljer. Ekstra luksuriøs blir den om du velger foret gardin som gir tyngde og substans til helhetsinntrykket. Velger du dessuten et tett stoff fungerer den utmerket som mørkleggingsgardin.

Lamellgardiner

Luxaflex lamellgardiner kombinerer funksjonelt solbeskyttelse med dekorasjon og gir de store vinduspartiene, som vi i dag ser i mange moderne hjem, en herlig tekstilfølelse. Lyset regulerer du ved å vri de loddrette lamellene, som kan stilles inn helt presist, slik at kun ønsket lys slipper inn.


 Panelgardiner

Luxaflex panelgardiner gir vinduet en spennende innramming og fleksibel avskjerming, både for sol og innsyn, i store vinduspartier og verandadører ettersom panelene kan dras frem og tilbake og plasseres der de gjør mest nytte akkurat da. Dessuten kan gardinene parkeres bak hverandre i fratrukket tilstand.

Persienner

Med Luxaflex persienne kan du på en fleksibel og effektfull måte skjerme sollys. De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. 

 

Plisségardiner


Luxaflex plisségardin er mulighetenes gardin som med sine stramme linjer og myke vev gir vinduet karakter på en vakker måte. Den store kolleksjonen gjør det til en fornøyelse å gå på jakt etter akkurat det vevet og fargen som passer hjemmet ditt.

Twist gardiner

Luxaflex® Twist™ rullegardin er en moderne og stilren gardin som passer ethvert vindu og enhver utsikt. Gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vevsegment. Resultatet blir et vakkert og varierende lysinnslipp som du selv regulerer for å skape en behagelig følelse innendørs.

 Rullegardiner

Enkel betjening - LiteRise® fra Luxaflex

Eliminer trekksnorer helt med det enestående LiteRise®-systemet. Dette snorløse skyve-trekkesystemet hever og senker produktet med en finger.

Insektnett

Insektnett finnes i gråt, svart og hvit avhengig av modell. Det er mulig å få profilene i RAL-farge for å matche huset forøvrig.

Standardfargene er hvit, antrasittgrå og aluminium.

Gardinlengder

Luxaflex® gardinlengder finnes i en mengde ulike farger og mønstre. Du finner alt fra lyse og mørke toner, ensfargede og mønstrete, jordnære og fargesprakende kulører. De lysdempende vevene kan selvfølgelig fås i ulike farger uten at dette går utover lysgjennomslipp.